Home >> Events >> Event
events

Boeklancering: Allemaal Digitaal? 14 sterke praktijken voor de uitbouw van een duurzaam e-inclusiebeleid
28/11/2016 09:00 - 13:00
VAC Gent - Kon. Fabiolalaan, 9000 Gent
Voor wie: beleidsmakers en verantwoordelijken uit lokale besturen, verantwoordelijken in bibliotheken, cultuur- en gemeenschapscentra, sociale diensten, sociaal – culturele organisaties, CAW’s, … en ieder die actief inzet op e-inclusie.
Ilse Mariën, postdoctoraal onderzoeker e-inclusie bij imec-SMIT aan de Vrije Universiteit Brussel, en Sara Van Damme, programmaregisseur van Digitaal.Talent@Gent, het e-inclusieprogramma van Stad Gent, OCMW Gent en Digipolis Gent, presenteren trots hun boek ‘Allemaal Digitaal? Zeven bouwblokken voor een duurzaam e-inclusiebeleid’ met een studiedag op 28 november 2016 in het VAC te Gent van 9 tot 13u.
 
Het boek is opgebouwd rond 7 bouwblokken voor e-inclusie en brengt per bouwblok telkens twee sterke praktijkvoorbeelden aan, één van een lokale overheid en één van een socio-culturele organisatie of publieke instelling. Deze 14 inspirerende praktijken tonen elk op hun eigen manier aan hoe e-inclusie initiatieven op een originele en duurzame, maar ook realistische manier kunnen worden uitgedacht en geïmplementeerd. Tijdens de studiedag kan u met elk van deze praktijken kennismaken en krijgt u bovendien de nieuwste inzichten uit huidig onderzoek en beleid mee.
 
Deelnameprijs voor de studiedag is 35 euro, inclusief het boek ‘Allemaal digitaal? Zeven bouwblokken voor een duurzaam e-inclusiebeleid’ en een broodjeslunch.
 
Inschrijven voor de studiedag kan via: http://iturl.nl/snoSTCt
Indien u niet aanwezig kan zijn op de studiedag, maar alsnog het boek wil bestellen, kan dit via http://iturl.nl/sndG8tF